Informatie 2020

Informatie 2020

Zwem je ook weer mee in 2020?

www.zwembaddemeermin.nl                                                               

We zijn blij dat onze zwembaden weer open mogen!  Dit jaar zal het echt anders zijn dan anders! Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we dit met elkaar mogelijk kunnen maken!  We gaan het dus stap voor stap doen en beginnen met zwemlessen. Kom je ook weer genieten van onze mooie zwembaden? In deze brief geven een toelichting op de zwemlessen, openingstijden en inschrijven. We hopen je ook te mogen begroeten in onze verwarmde zwembaden dit aankomende seizoen. We wensen je, ook namens onze burgemeester en wethouders, alvast veel zwemplezier!

Openingstijden

Zwembad De Meermin is geopend vanaf dinsdag 2 juni 2020, vooralsnog alleen tijdens lessen en aangekondigde activiteiten.

Lessen vanaf dinsdag 2 juni De Meermin

Dinsdag

15.45 – 18.45: A, B, C en Zwemvaardigheid 1, 2, 3 en 4

19.00 – 20.00: Waterpolo

20.00 – 20.45: Trimzwemmen

Woensdag

18.30 – 19.00: Plankspringen

19.00 – 19.45: Snorkelen

Donderdag

15.45 – 18.45: A, B, C en Zwemvaardigheid 1, 2, 3 en 4

20.00 – 20.45: Trimzwemmen

Vrijdag

15.45 – 18.45: A, B, C en Zwemvaardigheid 1, 2, 3 en 4

19.00 – 19.45: Snorkelen

Zaterdag

09.00 – 12.00: A, B, C en Zwemvaardigheid 1, 2, 3 en 4

Drie lessen, vier dagen

Als je je inschrijft voor zwemlessen voor A, B, C of zwemvaardigheid 1, 2, 3 of 4, volg je een serie van 18 lessen gedurende 6 weken. Je kunt dus drie keer lessen in de week.. En kun je een keer niet op de dagen dat je normaal gesproken lest, dan mag je ook op een andere dag komen. Er worden gedurende vier dagen zwemles gegeven.

Tarieven lessen

De tarieven van de zwemlessen ABC en Zwemvaardigheid 1, 2, 3 en 4 zijn voor dit seizoen vastgesteld op 72 euro per blok van 6 weken. Daarvoor kun je elke week deelnemen aan drie 3 zwemlessen. Ouders hoeven dit seizoen geen extra toegangskaartje te kopen. Per deelnemer is 1 begeleider toegestaan. Ook is een verplichte afname van een abonnement ook niet nodig dit seizoen.

Over de overige tarieven (snorkelen, plankspringen, waterpolo, ochtend- en avondzwemmen, trimzwemmen en toegang voor recreatief zwemmen) is nog geen besluit genomen. Zodra dat bekend is, laten we dat via facebook en de website en aan de deelnemers weten.

Inschrijven?

Wil je inschrijven? Dat kan vanaf nu!  Download dan het formulier via deze link. Je kunt het formulier printen, invullen en terugmailen naar    zwembaddemeermin@gmail.com

Dit e-mailadres is niet ons standaard adres. Dat komt  omdat in het weekend van 16 en 17 mei ICT onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden binnen de gemeente. Daarom kunnen wij de reguliere mail een paar dagen niet lezen. Omdat het best kort dag is, vinden we het belangrijk dat  je je toch al kunt aanmelden. Met het invullen en mailen van het formulier geef je ons toestemming om deze gegevens te gebruiken in onze administratie.

Maatregelen

Voor aanvang van de les ontvang je van ons de instructies waar iedereen zich aan zal moeten houden. Waar moet je bijvoorbeeld aan denken?

  • Iedereen die verkouden of ziek is, dient thuis te blijven.
  • Kom precies op tijd. Dat betekent niet te vroeg en niet te laat. Dit is belangrijk om de wisselingen van de lessen rustig te laten verlopen
  • Kinderen boven de 12 jaar en volwassenen dienen 1,5 meter afstand te houden. Voor noodsituaties zijn beschermingsmiddelen beschikbaar.
  • Gasten wordt gevraagd hun badkleding onder hun kleren aan te trekken en thuis te douchen.
  • Er worden looproutes ingericht indien nodig en posters met hygiëne instructies opgehangen.
  • Er worden extra schoonmaakrondes gedaan.
  • Ouders wordt gevraagd hun kinderen bij de ingang van het zwembad over te dragen aan een medewerker van het zwembad.
  • De lessen worden vanaf de kant gegeven. Alleen als het echt nodig is, gaat de zweminstructeur het bad in.
  • Er worden voorlopig geen consumpties verkocht.

Recreatief zwemmen

De zwembaden starten in fases weer op. We gaan dus eerst weer lessen geven voor verschillende leeftijden/doelgroepen. Intussen treffen we voorbereidingen om ook weer voor recreatief zwemmen open te gaan. Daarvoor moeten wij met een reserveringssysteem, tijdsblokken en een maximum aantal gasten gaan werken.  Je begrijpt dat we daar nog even tijd voor nodig hebben om dat allemaal te organiseren. Maar houd er vast rekening mee: het wordt niet zoals andere jaren. Daar is simpelweg geen ruimte voor met de huidige maatregelen waar wij ons aan moeten houden. Er zijn vorig jaar dagen geweest waar er tussen de 1000 en 2000 bezoekers op de dag waren, en dat mag helaas dit jaar niet. Zodra we meer weten, laten we het natuurlijk weten! Houd onze facebook goed in de gaten!

Over de verkoop  van abonnementen of dagkaarten nemen we ook halverwege volgende week een besluit. Houd facebook en website hiervoor in de gaten.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met het zwembad via:

Zwembad De Meermin

Krommeweg 2c 

4651 RN Steenbergen

0167-563722  

meermin@gemeente-steenbergen.nl